Ajánlott bejegyzések

Volt egyszer egy árvaház...


...Kenyában, ahol 2011-ben két - erős érzelmekkel kísért és kifejezetten élménydús - hónapot töltöttem. A legközelebbi hely ahol végül internetezni tudtam, 40 km-re (helyi viszonylatban 2 órányira) volt, így blogot vezettem, hogy tudassam ismerőseimmel mik is történnek velem.

Ennek már lassacskán 4 éve, és mégis a befejező posztot csak most sikerült kiírnom magamból. Akkor annyira erőteljesen érintett érzelmileg a búcsúzás és a hazatérés, hogy nem tudtam megírni, azóta pedig csak váratott magára.

http://bencekenyaban.blog.hu/

Akkoriban valamiért nem tudtam olyan jól képeket illeszteni a posztokba mint most, így minden posztnál linkek találhatók, melyeken a képeket meg tudjátok nézni. Érdemes a "legvégéről", vagyis elölről kezdeni, és úgy sorban haladni, de ha valakit mondjuk csak a Mombasai gettóban tett látogatásom érdekel, nyilvá nem kell végigolvasni.

Remélem kellemes kikapcsolódást biztosít majd az olvasása, és különösen élvezzétek majd az utolsó posztban lévő videó (amit épp most töltök fel) végén látható fogsorvillantást! :)

Miközben e sorokat írtam, két vadászgép repült végig pár száz méter magasságban a Glen Nevisen, majd az egyik visszafordulva a Cow Hill fölött átrepült a Ben Nevis és a mellette levő hegy közötti "szoroson". Öröm volt nézni és hallgatni (kissé dobhártyaszaggató), de kétlem hogy a turisták akik épp most másznak fel/ereszkednek le, nagyon örültek volna a fejük fölött "kicsivel" elzúgó vadászgépnek!